Categorii produse

Termeni de utilizare

26.06.2015

1.ELEMENTE DEFINITORII

SC SWING TRADE SRL  depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe www.swingtrade.ro.

Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, SC SWING TRADE SRL  precizează că imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fară notificare prealabilă de către producatori. 

De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe www.swingtrade.ro , pot fi modificate de catreSC SWING TRADE SRL fără preaviz sau pot conține erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SC SWING TRADE SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. 

Promotiile/ofertele prezente pe www.swingtrade.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.


In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza www.swingtrade.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.


CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.


UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC SWING TRADE SRL.


COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.


CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

2. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

Prin lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.swingtrade.ro , cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

O comandă este compusă din următoarele:
- bunuri sau servicii regăsite în oferta magazinului online mai sus menționat;
- mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
- specificațiile cumpărătorului.
Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului.
Etapele complete sunt următoarele:
- înregistrarea unei comenzi: se va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă înregistrată;
- preluarea unei comenzi de către un agent de vânzări, în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea ”Despre noi”;
- confirmarea unei comenzi se face după verificarea comenzii și a stocului produselor aflate în comandă. Această confirmare se face doar de către un agent de vânzări, telefonic sau electronic (e-mail);
- livrarea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către agentul de vânzări sau livrări și de către cumpărător.

Având în vedere specificul produselor comercializate, comanda definitivă și încheierea contractului se poate face doar după ce un agent specializat al SC SWING TRADE SRL face măsurătorile la fața locului. În caz contrar, SC SWING TRADE SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru neconcordanțele dintre produs și caracteristicile locului oferite de client.

3. PREȚUL ȘI STOCUL PRODUSELOR

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.swingtrade.ro sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SC SWING TRADE SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. 

Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre www.swingtrade.ro si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre SC SWING TRADE SRL
Prețurile din comenzi și proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora.
Pentru produse care se aduc pe baza de comandă specială se poate solicita achitarea unui avans de minim 30% din valoarea produsului.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse și de a anunța clienții în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

4. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin curierat rapid sau ridicare din showroom-urile SC SWING TRADE SRL prezentate în secțiunea ” Despre noi”. 

5. DREPTURI DE AUTOR

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate SC SWING TRADE SRL și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.
Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:
• explorarea conţinutului www.swingtrade.ro
• reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
• inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura prin deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www. swingtrade.ro);
• persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite;
• Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului;
• Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

6. GARANȚII

Toate produsele comercializate de către magazinul online www. swingtrade.ro, beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și condițiilor comerciale ale producătorilor și distribuitorilor - toate produsele sunt, în ambalaje originale. Garanția produselor comercializate de către SC SWING TRADE SRL este asigurată de către service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producătorilor, prin predarea acestora în cazul lipsei conformității, către centrul de preluare al garanțiilor  sau direct către centrele de service autorizate specificate în certificatul de garanție.

7. FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.swingtrade.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.swingtrade.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.swingtrade.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

8. FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.
In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus..

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea www.swingtrade.ro supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.


Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea www.swingtrade/ro UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Coș cumpărături
Articole 0
Preț 0,00 €
Finalizare comandă